Уретра у врелу код жена и мушкараца

Уретхра: како и за шта?

У канцеларији, мирисујући лекове за лупање, доктор је рекао: ми ћемо уринирати уретру, а ви немате појам, шта би то значило? Или вам је објашњен, али нисте нашли сва важна питања? Тада је наш чланак посебан за вас, покушаћемо све рећи о овом поступку и, што је најважније, разумјети сваки језик.

Зашто, можда?

Најчешћа реакција пацијената који не воле здравствене установе са свим својим сугестијама. Међутим, јасно је да ако је именовани искусни специјалиста, онда је здравствено стање пацијента дато неопходним рецептима.

Сходно томе, уринирање уретре је стари, али истовремено поуздан и ефикасан метод за обнављање стриктуре уретре, што значи да у уретри постоји сужен лумен. Другим речима, овај поступак се врши дијагностичком или медицинском наменом. Дијагноза се проводи како би се сазнало колико је канал сужен. А друга варијанта се користи да би се вратио нормалан уринирање пацијенту. Постављање таквог поступка може бити и јако мушко и лијепо женско.

Овај именовање често није у стању да потпуно елиминише проблем, јер патологија тако не нестаје. Стога, по правилу, процес се понавља после неког времена.

Када је реч о боугинацији, и када је забрањено

Прије него што сте изјавили да вам је показано горе наведено "суђење", искусни љекар треба да изврши све дијагностичке тестове и након оцјене својих резултата. Такође, потребно је направити калибрације како бисте се суочили са пречником дела који се сужава, и изаберите прави боогие (алат којим се врши мјера). Онда треба да пошаљете пацијента на хигијенске мере. А када проводите уринирање уретре код мушкараца, онда лијечите главу оловке и спољашњег отвора додатно са посебним тампонима.

Паразити в сечовому міхурі: симптоми, діагностика, лікування Интересантно на тему: Паразити у бешику: симптоми, дијагноза, лечење

Као и код било ког одредишта, наши такође имају исказ и укључују следеће:

 • Уретхралне стриктуре су кратке
 • Међутим, стриктуре су дугачке, али су равномјерно сужене
 • Друге патологије у уринарном систему нису примећене. Такође, предност у корист боугинга јесте то што друга метода, заснована на анамнези, није погодна, па чак и пацијентова старост је старија особа. А сада постоје случајеви да се на тај начин мешати у тело пацијента и довести до опоравка није неопходно:

 • Упале које утичу на гениталије
 • Повреде уретре
 • Шта ћу са мном? Шта би могло бити компликација?

  Још једно важно питање, које не може ставити људе, није усмерено на медицински догађај који му није познат. Ако се кратко говори, у нашем случају ће се проширити на нормалан канал, који је био под утицајем патологије сужен.
  Сад, хајде да разговарамо, разбацивање уретре код жена и мушкараца може се изводити на два начина: увођење у пупољак или помоћу катетера. Ако говоримо о првом методу, онда све изгледа овако:

  1. Мораш лежати на леђима у столици
  2. Лекар ће размазати гел за зрно, специјално дизајниран за такве сврхе
  3. За слабији секс, боз узимају са овалним врхом, за јаку - као нит. Инструмент се ињектира кроз уретру, док не дође до бешике. Док траје око 5-10 минута, онда се извади из пацијента. Имајте на уму да се Бозхи мијења, тј. Најприје узима најмањи пречник, а онда више и понаша се тако да до тада дође до тешкоћа са извлачењем инструмента
  4. Након цијелог процеса, тело треба опрати антисептиком.

  Ако се користи катетер:

 • Још увек ћете морати да се наслоните на леђа у уролошком (гинеколошком) фотељу
 • Катетер такође мора бити уроњен у посебан гел
 • Затим се уводи на такав начин да је сам балон на месту где се канал сужавао.
 • Након што специјалиста лансира воду у стерилном контејнеру, балон под овим утјецајем проширује, стога, канал такође постаје нормалан.
 • Гіпоспадія: причини, лікування, ускладнення, профілактика Интересантно на тему: Хипостопатија: узроци, лечење, компликације, превенција

  По правилу, након свих манипулација, биће вам прописан курс антибиотика како не би било компликација у облику упалних процеса.

  Компликације, на жалост, често настају и међу њима следеће:

  1. Пацијентова грозница због бактерија која је продрла у крв из уринарног тракта, где је инфекција
  2. Упале које утичу на гениталије
  3. Значајно оштећење уретре.

  Међутим, такве невоље не умањују ефекте манипулација са подацима који имају за циљ нормализацију мокраће или квалитативну дијагнозу.

  Просечна цена поступка у граду Москве је око 3000 рубаља.

  Сада знате све неопходне и корисне информације о уртикарији, што ће вам помоћи без страха од посете ове манипулације. Најважније - запошљавање компетентног специјалисте, који ће тачно утврдити да ли је то неопходно за вас иу случају позитивног одговора добро ће се носити са планираним, као и да избјегне све врсте компликација.