Могу ли да запамтим дете са хроничним простатитисом?

Хронични простатитис и трудноћа: све за и против

Рођење бебе је радост и неупоредиво задовољство које долази у породицу. Смех детета ће уништити укупне проблеме у размери мале породице. А само радост материнства гурне на позадину акумулираних хроничних болести. Најчешће, трудноћа са хроничним простатитисом комплицирају бројне нијансе.

Хронични простатитис и трудноћа

Трајање процеса упале има способност да утиче на раст везивног ткива, па се дозвољава блискост без дјетета.

Борба са болестима је могућа, уколико ток запаљења гландуларног органа није прошао у неразвијену фазу.

Треба јасно схватити да болест утиче на следеће функције:

 • степен прогресије сперматозоида;
 • њихова способност да пронађу пут до јајета;
 • о броју неисправних сперматозоида у сперми.
 • Ако су семе промениле своје почетне карактеристике, одговарајући на питање, ако можете имати дјецу с хроничним простатитисом ", одговор је такођер предвиђен.

  Могу ли да запамтим дете са хроничним простатитисом?

  Да би се избјегао ризик од формирања инфекције феталне инфекције, треба започети планирање са претходним прегледом, а по потреби и терапијом оба родитеља. Планирање треба да користе сви супружници без изузетка, јер свака особа не зна да болује од хроничног облика болести.

  На путу ка сну

  Сматра се да би се концепција требала појавити током године, респективно, само са редовним сексуалним односом. Уколико се не појави трудноћа, потребно је контактирати стручњаке ради свеобухватног прегледа.

  Препоручује се будућем оцу да спермограм приказује број способних сперматозоида, њихов степен кретања, физичке и хемијске карактеристике, присуство бактерија и број леукоцита.

  Судећи по статистикама, то неће учинити без ултразвука мушких гениталија, ради прецизније дијагнозе.

  Цистит перед місячними: причини, лікування та профілактика Занимљива тема: Циститис пред месецом: узроци, лечење и превенција

  Женски секс подлеже различитој провјери:

 • Базална температура се мери током 3-месечног циклуса, распоред је у изградњи;
 • спољашњи и унутрашњи ултразвук женског гениталног система;
 • ултразвучна хистерезонографија;
 • тестови крви;
 • хистеросалпингографија - истраживање када је уметак контрастног зрака убачен у утеринску шупљину која испуњава материцу и цеви и омогућава вам да одредите степен пермеабилности.
 • Такође је спроведено истраживање о компатибилности супружника и генетских истраживања.

  Опасност за маму и бебу

  Са инфективним облицима простатитиса, претња је да трудница може доживети смањење имунитета, а било која, најслабија инфекција, може имати широко распрострањен карактер.

  Већина бактерија не угрожава фетус, јер плацента не пролази патогенима до бебе. Вирусне инфекције су најопасније. Највећа претња је херпес вирус, који има озбиљан негативан утицај на фетус.

  У првом тромесечју инфекције херпесвируса имају штетан ефекат и доводе до смрти фетуса или абортуса. У другом триместру утичу на аномалије фетуса, често некомпатибилне са животом. Ни мање опасно је херпес и касни, јер изазива упалу не само фетуса, већ и жена.

  Код хроничног простатитиса можете замислити бебу, јер у већини случајева болест не представља ризик током трудноће. Међутим, како би се стекло пуно повјерење у ово, треба пажљиво планирати концепцију, откривати и лијечити све инфективне и запаљене процесе настале у унутрашњим органима будућих родитеља.